Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Introducerea gazului în Huedin este de astăzi o realitate! Etapă importantă desfășurată azi!

Introducerea gazului în Huedin devine o realitate, astăzi, 15.05.2020, în prezenţa reprezentantanţilor SC NOVA POWER & GAS SRL şi al reprezentantului Primăriei oraşului Huedin, arhitect şef Haş Paul, a avut loc predarea amplasamentului lucrărilor de realizare a obiectivului „înfiinţare reţea de distribuţie a gazelor naturale şi branşamente de gaz, în localitatea Huedin judeţul Cluj” conform autorizaţiei de construire nr. 6 / 16.04.2020 emisă de Primăria oraşului Huedin.

Proiectul este unul complex iar predarea amplasamentelor se va realiza în mai multe etape, pe străzi, pe grupuri de străzi, în funcţie de evoluţia lucrărilor autorizate.

Acesta este una dintre etapele din cadrul investiţiei, constând în realizarea unui obiectiv de mare însemnătate pentru oraşul Huedin, respectiv investiţia în realizarea reţelei de distribuţie a gazului metan în oraşul Huedin, fapt de natură să asigure confortul termic al populaţiei şi care va crea premisele dezvoltării ulterioare a oraşului, acesta fiind necesar pentru utilizatorii industriali actuali şi potenţiali.

Loading

1 thought on “Introducerea gazului în Huedin este de astăzi o realitate! Etapă importantă desfășurată azi!

  1. Buna ziua,Cred ca trebuie mediatizat mai mult acest inceput si prin panourile publicitare din oras( in fata Primariei si in alte locuri special amenajate ).
    Trebuie adus la cunostinta cetatenilor etapele proiectului,termenele de incepere si de finalizare a anumitor lucrari,durata de realizare pe etape ale proiectului.
    Este bine sa fie cunoscuta si valoarea cu care a fost adjudecat realizarea acestui proiect major (cel mai important din ultimii50-60 de ani) si numele executantului .
    Probabil costurile de racordare a gospodariilor individuale va fi unul consistent si cetatenii trebuie sa stie din timp valoarea acestor costuri cel putin aproximativ…
    Periodic trebuie facute informari catre populatie pe aceste panouri avand in vedere ca nu toata lumea are acces la internet in acest moment.Inca functioneaza publicitatea/informarea scrisa…
    Inca este prematur,cred,dar odata cu avansarea realizarii proiectului trebuie desfasurata o campanie de informare cu privire la avantajele dar mai ales la PERICOLELE exploatarii gazelor naturale in locuinte,mai ales.
    Cu respect,Levente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *