Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Gropile din DRUMUL RUȘINII, DJ 107 M, astupate cu PETUNII

COȘMARUL șoferilor din zona de munte a Clujului, DRUMUL RUȘINII, DJ 107 M, care face legătura între localitățile Luna de Sus – Săvădisla – Băișoara – Iara, „reabilitat” acum câteva săptămâni pe câteva porțiuni, este ciuruit în respectivele zone, reabilitarea fiind făcută în bătaie de joc.

Având în vedere că șoferii din zonă nu mai suportă drumul presărat cu gropi, un tânăr consilier local din zonă a recurs la un gest extrem dar elegant în același timp. Darius Todor a plantat flori în gropile din DJ 107 M, drum județean aflat în administrarea Consiliului Județean Cluj, instituție condusă de Alin Tișe.

Încă din 2016, oficialii Consiliului Județean anunţau cu surle şi trâmbiţe, prin vocea lui Tișe, că vor efectua „lucrări de întreţinere curentă şi periodică a unor drumuri judeţene aprobat prin Hotărârea Consiliului Judeţean Cluj nr. 180 din 22 iulie 2016, pe drumul judeţean DJ 107M Luna de Sus (DN1) – Vlaha – Săvădisla – Săcel – Băişoara – Iara – Buru – limită cu judeţul Alba sunt în plină desfăşurare lucrări de întreţinere şi reparaţii pe un tronson cu o lungime totală de 42 de kilometri”. Realitatea arată altceva, că drumul este praf, la fel ca şi promisiunile politice.

Ce anunțau în urmă cu 8 săptămâni cei de la Consiliul Județean Cluj?

Mai jos aveți mostre fotografii cu reabilitarea RECENTĂ (MARTIE) a celebrului drum al rușinii:

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *