Distincţie importantă, din America, primită de un huedinean!

articol publicat în iulie 27, 2020

Rotary America i-a acordat o distincţie importantă huedineanului Mugurel Sabin Demea, care recent şi-a anunţat dorinţa de a se implica mai profund în viaţa comunităţii sale, Huedin.

“Principala distincție Rotary vine în Huedin. Ea a fost acordată de către Rotary America domnului Mugurel Sabin Demea” a anunţat în această seară pe o reţea de socializare, consilierul local Marius Fărkas.

Despre Rotary International

Rotary International este o organizație de caritate cu 1,2 milioane de membri, care se autodenumesc rotarieni şi care sunt constituiți în peste 35.000 cluburi în aproape toate țările din lume.

Cluburile Rotary sunt accesibile pentru persoane din toate culturile și etniile, și nu sunt afiliate cu nicio organizație politică sau religioasă.

Activitatea rotarienilor se extinde peste rotarieni ca persoane fizice și cluburi Rotary, incluzând și alte persoane care au ca scop să servească, aducându-și contribuția la activitatea organizației. Grupuri, precum Rotaract, Interact, și Rotary Community Corps, servesc alături de cluburile care sponsorizează, având ca scop îmbunătățirea calitatea vieții în comunitățile lor.

 1,839 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *