Vom avea căldură în Brad toată iarna?

articol publicat în noiembrie 26, 2020

După cum bine se știe, de mulți ani, asigurarea căldurii în municipiul Brad pe întreaga perioadă a anotimpului rece se face în mare parte cu ajutorul banilor veniți de la București, bugetul primăriei din capitala Țării Zarandului neputând susține încălzirea apartamentelor în toate lunile de iarnă.

În acest context și în iarna 2020 – 2021, fără fonduri guvernamentale, încălzirea apartamentelor din Brad, pe tot parcursul anotimpului nu este posibilă.

Surse din zona primăriei Brad au precizat pentru Apuseni Info că „până în acest moment, Bradul are bani de păcură doar din bugetul orașului, pentru un număr limitat de săptămâni”.

Informația este cu atât mai îngrijorătoare având în vedere că anul acesta ne confruntăm și cu pandemia de coronavirus.

Prin urmare, având în vedere că în următoarele ore se va organiza o ședință de Consiliu Local, solicităm consilierilor locali, din toate partidele și primarului Florin Cazacu, explicații cu privire la această posibilă problemă. De asemenea, conform dreptului cetățenilor la transparență administrativă, trebuie prezentat publicului dacă și ce solicitări a depus primăria în scopul primirii unor fonduri guvernamentale și care a fost răspunsul.

 3,091 vizualizări

1 thought on “Vom avea căldură în Brad toată iarna?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *