Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Vârstnicii din satul Muntele Cacovei, din Apuseni, vor fi ajutați de clujeni inimoși de Crăciun

articol publicat în decembrie 17, 2020

Alexandra Oană, consilier local în Cluj-Napoca, a anunțat că pentru al treilea an consecutiv va participa la o acțiune caritabilă în Băișoara, satul Muntele Cacovei, prin care urmărește să ajute cu cele necesare 9 familii (majoritatea de vârstnici) izolate în inima muntelui.

„La o oră distanță de Cluj, înainte de Băișoara, în satul Muntele Cacovei, trăiește o mică comunitate formată majoritar din vârstnici.

Prima dată i-am vizitat în urmă cu trei ani, împreună cu elevii mei în cadrul unul proiect de păstrare a patrimoniului. Am descoperit că unii dintre ei sunt singuri și nu au la cine să apeleze când au nevoie de ceva. Dacă li se arde un bec, uneori stau zile de-a rândul în întuneric pentru că nu pot să meargă pe jos la magazinul din Băișoara să își cumpere unul.

De atunci, am vizitat în fiecare an 9 familii să le ducem pachete cu alimente sau medicamentele de care ne spun că au nevoie.

Vrem să mergem din nou la ei înainte de Crăciun, respectând, desigur, toate normele de siguranță pentru a le duce alimente.

Dacă vreți să donați bani pentru pachete vă rog să îmi trimiteți un mesaj și o să vă transmit contul asociației în care colectăm donațiile. Mulțumim mult!” a anunțat Alexandra Oană.

De menționat că Alexandra se ocupă de acest proiect de dinainte să devină politician cu acte în regulă, din spirit civic.

Pentru a pune un umăr de ajutor, vă oferim mai jos contul asociației:

[Cont – Asociația Civic Support, sediul în Cluj-Napoca, str. Constantin Brâncuși, nr. 171, RO18BTRLRONCRT0509496101- CONT RON, RO65BTRLEURCRT0509496101- CONT EUR]

1 thought on “Vârstnicii din satul Muntele Cacovei, din Apuseni, vor fi ajutați de clujeni inimoși de Crăciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *