Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Strategia de Dezvoltare a Bradului a EXPIRAT: Un brădean a depus un memoriu la primărie prin care solicită dezbaterea reală a noii strategii!

Brădeanul Voicu Ienci trage un semnal de alarmă cu privire la Strategia de Dezvoltare a Bradului care este proaspăt expirată, ultima fiind realizată pentru perioada 2017-2020. Brădeanul propune o dezbatere reală a strategiei de dezvoltare, în care cetățenii Capitalei Zarandului să-și expună ideile.

„In acest moment municipiul Brad nu are o Strategie de dezvoltare in vigoare, desi aceasta este prevazuta de lege si absolut necesara pentru o comunitate, cea veche fiind pentru perioada 2017-2020.

Resursele existente si viitoare, punctele tari, vulnerabilitatile, contextul general estimat, obiectivele si prioritatile pe urmatorii ani sunt cuprinse in aceasta.

Bugetul local trebuie sa transpuna in fiecare an pasii, etapele acestei Strategii, din punct de vedere financiar.
Azi la Brad avem proiect de buget local pentru anul in curs si nu avem Strategie adoptata, nu avem un plan despre ce, cum si cu ce sa facem anul acesta si urmatorii. Am pus, din nou, carul inaintea boilor.

Cunoscand metehnele mai vechi ale administratiei locale, am serioase si legitime indoieli despre felul in care, un document, care influenteaza determinant viata fiecarui bradean, va fi dezbatut suficient, cu onestitate si responsabilitate in comunitate.

Toate aceste probleme le-am cuprins intr-un memoriu, pe care azi l-am inaintat Consiliului Local al Municipiului Brad. Astept un raspuns si sper” a anunțat Voicu Ienci.

1 thought on “Strategia de Dezvoltare a Bradului a EXPIRAT: Un brădean a depus un memoriu la primărie prin care solicită dezbaterea reală a noii strategii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian