Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(VIDEO) Motociclistul de 49 de ani, acroșat pe DN 76, în Beiuș, a suferit multiple leziuni și a fost internat în spital!

articol publicat în iunie 14, 2021

Apuseni Info v-a informat astăzi cu privire la un accident pe DN 76 la ieșire din Beiuș spre Oradea, accident care duminică după-amiază a provocat rănirea unui motociclist.

„Duminică, 13 iunie a.c., la ora 14.30, pe D.N. 76, în afara localității bihorene Beiuș, un bărbat de 29 de ani, din comuna Finiș, județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Beiuș – Oradea, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la stânga, pentru a intra pe un drum secundar și a acroșat o motocicletă, condusă de un bărbat de 49 de ani, din comuna Câmpani, județul Bihor, care era angajat în efectuarea unei manevre de depășire regulamentară a autoutilitarei.

În urma accidentului rutier, conducătorul motocicletei a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital” au anunțat astăzi cei de la IPJ Bihor.

Polițiștii Biroului Rutier Beiuș continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

sursă video INFO TRAFIC jud. BIHOR, Doru Vlad

1 thought on “(VIDEO) Motociclistul de 49 de ani, acroșat pe DN 76, în Beiuș, a suferit multiple leziuni și a fost internat în spital!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *