Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Profeția lui Dorin Sorin David: „Prin târg se zice că Oprișa NU va mai prinde scaunul de președinte al PNL Brad”

articol publicat în iunie 21, 2021

Interesantă intervenția liderului PER Brad, a șugubățului Dorin Sorin David, care la articolul „Râsul vicelui de la Brad: Cu cine va vota? Ludovic Orban sau Florin Cîțu?” a simțit nevoia, fără să fie întrebat, să lase un comentariu cu tâlc.

„S-ar putea să nu aibă ocazia de a-și vota președintele, deoarece înainte de a vota trebuie să fie el votat în funcția de președinte a organizației BRAD și prin târg se zice çă nu va mai prinde scaunul de președinte PNL BRAD. Interesant, nu?” scrie într-un comentariu Dorin Sorin David.

Bun. De ce ne interesează ce spune Dorin Sorin David? Pentru că un sâmbure de adevăr există.

După cum bine știm cu toții, la Brad, astăzi, opoziția liberală nu există. Practic, pentru niște deal-uri locale și pentru obținerea unui salariu, organizația stă pe burtă, în loc să facă o opoziție dură PSD-ului, și așteaptă anul 2024 fără nicio strategie. Zero proiecte în Consiliul Local, zero acțiuni politice, zero tineri promovați, zero comunicare, primari din zonă nervoși pe neputința organizației municipale. Mai trebuie adăugat ceva?

Actualul președinte interimar al PNL Hunedoara, Vetuța Stănescu, foarte probabil și viitorul președinte, știe că în 2024 este obligată să câștige județul iar cu cârpeala de la Brad, PNL nu va mai obține nici măcar două treimi din voturile obținute în toamna lui 2020. Povestea că „avem pentru prima dată viceprimar” nu ține la județ și într-adevăr ghilotina politică stă deasupra organizației din Brad. Când se va produce schimbarea, nu se știe dar se va produce.

Cu cine? Este altă întrebare interesantă. Ar fi un féldmareşal de Brad dar ca să fie șef, în civilie trebuie să scoată bani de cafea în organizație și asta-i artă grea când ai buzunarul cusut. Ar fi un primar de comună din zona Brad care ar putea duce interimatul o perioadă dar oare s-ar lega la cap cu o organizație îmbătrânită de cumetrii politice cu socialiștii locali? Ar mai fi un tânăr o variantă pentru o revigorare a organizației pentru că vorba aia…. și dacă o construiești de la zero, vreo 400 de voturi face. Ar mai fi, poate, o variantă externă.

Vom trăi și vom vedea, însă până atunci, șugubățul Dorin Sorin David a băgat inteligent bățul prin gard.

Și să țineți minte, la un moment dat, glonțul politic rotit în armă tot își va face efectul, că tot asta s-a jucat și se joacă la PNL Brad: ruletă rusească. Se merge doar pe noroc și pe trendul național al partidului care astăzi este aflat la guvernare…

1 thought on “Profeția lui Dorin Sorin David: „Prin târg se zice că Oprișa NU va mai prinde scaunul de președinte al PNL Brad”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *