Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

(VIDEO) Pompierii brădeni EROI s-au întors acasă teferi: Au fost felicitați de Ministrul de Interne și ÎNAINTAȚI în GRAD!

Cei 142 de pompieri români care au ajutat la stingerea incendiilor din Grecia, între care și brădenii Claudiu Bibarț, Andrei Botici, Călin Ursa, Adrian Cleş, Daniel Herbeiu și Florin Crăciun, au revenit în țară și au fost înaintați în grad.

Pompierii salvatori care au ajutat la stingerea incendiilor de vegetaţie ce au devastat Grecia provin de la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Unitatea Specială de Intervenţie în Situaţii de Urgenţă şi de la 16 inspectorate pentru situaţii de urgenţă (Bucureşti-Ilfov, Alba, Argeş, Bihor, Cluj, Dolj, Giurgiu, Hunedoara, Sălaj, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Prahova, Suceava, Vâlcea şi Timiş).

Este cea de-a doua echipă din România care intervine pentru lichidarea incendiilor de vegetaţie din Grecia, după ce, timp de 10 zile, în prima jumătate a lunii august, alţi peste 100 de pompieri români cu 23 de autospeciale au intervenit în ţara mediteraneană.

Felicitări, Claudiu Bibarț, Andrei Botici, Călin Ursa, Adrian Cleş, Daniel Herbeiu și Florin Crăciun! Suntem mândri de voi!

Loading

1 thought on “(VIDEO) Pompierii brădeni EROI s-au întors acasă teferi: Au fost felicitați de Ministrul de Interne și ÎNAINTAȚI în GRAD!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *