Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

USRiști din Ardeal, despre cei care propun suspendarea lui Iohannis: Să demonstreze mai întâi că știu să conjuge verbul „a fi”

articol publicat în noiembrie 2, 2021

Președintele USR Hunedoara, Oana Biriș și unul dintre liderii județeni ai filialei, Raul Matei, au luat poziții politice publice față de propunerea AUR de suspendarea a președintelui Iohannis.

„Președintele poate fi suspendat numai prin procedură parlamentară, semnăturile pe care le strânge AUR de la cetățeni nu au nicio valoare din punct de vedere al procedurii” a explicat scurt liderul USR Hunedoara.

Pe de altă parte, consilierul local USR din Brad, Raul Matei, le-a tras un dos de palmă celor care au început procedura de suspendare: „Dacă îmi demonstrezi că știi să conjugi verbul „a fi”, când se scrie cu unul, doi sau trei „i”, poate așa o să semnez și eu pentru demiterea Președintelui României”.

Ieri, AUR a anunțat că declanşează procedura de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis, anunţul fiind făcut într-o conferinţă de presă, de co-preşedintele partidului, George Simion.

Pe de altă parte, preşedintele USR Dacian Cioloş a declarat, luni, la Digi24, că suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, în acest moment, nu e o soluţie, el apreciind că este nevoie să avem un guvern care să treacă ţara prin perioada de criză.

1 thought on “USRiști din Ardeal, despre cei care propun suspendarea lui Iohannis: Să demonstreze mai întâi că știu să conjuge verbul „a fi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *