Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Opoziția din Brad și-a făcut seppuku în doar câteva zile

Au înflorit trandafirii PSD-ului la Brad în ultimele zile, chiar pe timp de iarnă, după ce liderii opoziției locale și-au făcut seppuku public, cum au știut mai bine.

Vă dați seama, cum la ora asta, primarul Florin Cazacu râde de se cufurește pe dânsul, de mariii lideri ai opoziției locale care și-au dat-o la măsele? Dar credem că și Nuțea râde, care lăcomos își freacă mâinile! Pe lângă că AUR-ul a luat TIRiștii brădeni, șoferii de taxi și diasporezii de la USR, mai trage electorat frustrat și de la PSD, însă dacă PER și USR se autodistrug, de ce nu, băiatul tatuat intră cu 3 virtuoși în onorabilul Consiliul Local Brad în 2024.

Cât despre PNL, poate vă vom povesti cândva celebrul episod cu servitul virșlilor de la Vața de Jos. Hahahhaaaaaaa v-ați cufuri și voi de râs, maximă obediență, mai multe nu spunem. Azi. Vă vom povesti despre Patrocle de Brad, cât de curând 🙂

Cum a început totul? De aici – Concertul de colinde din Piața Aurului din Brad, subiect de gâlceavă politică!

(Actul I) Raul Matei, joi, 9 decembrie, lui Dorin Sorin David: Te izolezi din ce mai mult. Îi alungi și îi ataci gratuit pe cei care ți-au fost alături.

Un consilier local ( nu-i dau numele, e viral deja și nici nu mai vreau să îl creditez ) nu-și calcă pe „prințipii”, ba mai mult, se laudă în media că el nu participă la d-alde astea.

Se mai simte și ofensat când pagina Brad24 prezintă votul unanim ( bineînțeles, al consilierilor prezenți la ședința de îndată, nu al celor absenți, ca el ) pe un proiect de hotărâre de pe ordinea de zi.

Nu voi discuta oportunitatea votului nostru pe acest proiect, în această postare.

Totuși, succint pot spune că am aprobat suma de 25.000 lei din bugetul local pentru sărbătorile de iarnă ( Crăciun cu primirea de colindători, brădeni, în Piața Aurului și focul de artificii la noaptea dintre ani ). Sunt 25.000 de lei, Zilele Municipiului nu s-au ținut, alte activități culturale, recreaționale anul acesta nu au avut loc. Puțini oameni nu se bucură la o colindă, la un foc decent de artificii. În propriile gospodării ( acolo unde este posibil) fiecare dintre noi facem un efort, alocăm un buget pentru asta.

Am avut un discurs consecvent, am făcut și facem opoziție argumentată PSD, PNL, facem și când vedem așa ziși lideri sau consilieri locali ( cazul de față) care nu sunt în stare să treacă dincolo de propriile răutăți, invidii și frustrări și să îi reprezinte cu adevărat pe cei care le-au acordat votul.

Și dacă nu a fost destul cât s-a făcut de râs, cei 2 colegi ai lui, au votat PENTRU alocarea sumei de 25.000 de lei. Ca președinte de partid și lider al consilierilor locali ar trebui să îți pui serioase întrebări la mandatul pe care îl duci, vocea cui ești și pe cine reprezinți. Ești în stare? Colegii tăi au votat de multe ori diferit de votul tău, ca acum. Ce e mai deranjant pentru tine? Faptul că au fost prezenți sau că au votat pentru, când tu declari că ai fi votat împotrivă?

Încasezi o indemnizație de consilier local de 730 lei pe lună. Pentru o ședință ordinară și o comisie de specialitate.

Din punctul meu de vedere nu o meriți. De fapt, ai înșelat de mult timp votul celor care te-au votat și a celor care te-au susținut și au vrut să facă echipă cu tine, pentru brădeni.

Te izolezi din ce mai mult.

Îi alungi și îi ataci gratuit pe cei care ți-au fost alături. Te înconjori de răutate și de oameni care îți întrețin asta pe motiv că îți sunt ,, prieteni”. Eu cred că te manipulează, deși o voce externă spune că este invers. Păcat! Aluatul tău de om este bun, dar te-ai aruncat în niste ape tulburi.

Am scris toate astea pentru tine, pentru trecutul comun, deși știu care îți va fi reacția, una de atac, de denigrare…

Dacă ar fi responsabilitate și onoare, alegerea ar fi ușoară, dar…” i-a transmis inițial Raul Matei, lui Dorin Sorin David.

(Actul II) Dorin Sorin David publică un film pe facebook în care avertizează pe Raul Matei că în trei zile va vorbi despre el. Ulterior filmul a dispărut.

(Actul III) Raul Matei, joi, 10 decembrie, răspunde la video-ul lui Dorin Sorin David: Slabă pregătire. Penibil. Trist. Răutate. Frustrare.

„Am văzut astăzi un video citit (previzibil) , în spatele unor rafturi ( cu cărți? ), al unui consilier local care în loc să mediteze la sfaturi, (de la unul care l-a susținut politic, în afaceri) la critici, la vocile externe, ne explică în video-ul propriu că duminică, în alt video, ne va explica din nou cine este el, echipa politică și cine este cu adevărat RFM, acuzatorul.

Ce pot să mai spun? Mă pot împotrivi eu ridicolului, căderii și mai mult în derizoriu?

Pot să explic eu mai amănunțit că viața proprie nu înseamnă doar RFM și USR? Pot eu să nu las gloata adulatorilor să se desfășoare nestingherit la postările lui de rahat?

Nu! Și nici nu vreau să fac asta! Prostul și vrabia pe limbile lor pier.

Eu, ca un umil, știu când să folosesc ,, datorită” și nu ,, din cauză”, ,, pe care” , iar nu ,, care”, când pun 1, 2 sau 3 ,, i ” într-un cuvânt, șamd.

Duminică voi fi plecat, dar luni voi urmări în reluare explicația video-ului continuare a explicației video-ului inițial.

Slabă pregătire. Penibil. Trist. Răutate. Frustrare. Fără un țel în viață dincolo de RFM!” i-a răspuns Matei lui Dorin Sorin David.

(Actul IV) Ziua cea Mare, 12 decembrie, video-ul lui Dorin Sorin David, răspuns la Raul Matei:

(Actul V) Raul Matei lui Dorin Sorin David: Păcat! Ai fi putut fi om.

„Și actul V ( 5, nu v pentru alții ), dar presimt că nu cel din urmă.

O mică remarcă. Fețele late, tatuații și cei cu lănțucul pe grumaz încă o rup pe manele, n-au ei treabă cu administrația locală. Doamne feri să îi aflăm pe acolo. Atunci România chiar nu mai are nicio șansă.

Să fie bine primit ce zic amu’. Deci:

Știți ce au făcut candidații ( mai puțin USR ) pentru funcția de primar, de consiler local, alții decât PSD și PNL la alegerile locale din 2020?

Vă așteptați opoziție puterii?

Greșit! L-au atacat pe Matei!

Știți ce fac acum? Tot pe Matei îl atacă!

Să v-o zic din nou pe cea dreaptă? Ok.

La ședințele de comisii de specialitate sunt aduse vrafuri de documente. Ce credeți, le studiază, le citește cineva?

Da, USR-ul !

Le citim, cerem documentele lipsă, sunăm funcționarii din Primărie pentru explicații. Psd-ul și Pnl-ul nu le citesc, că e ordin pe coaliție.

PER-ul ??? Mă bufnește râsul.

Liderul lor nu înțelege, nu poate! ( că are afacere ).

Domnul Poenar are noroc că a avut și are fată deșteaptă și a găsit ștampila că altfel era exclus de pe lista aleșilor locali. Prietenii știu în amănunt de ce și cum.

Domnul Cernatoni e prea inteligent și cu bun simț să intre în circul clovnului.

Nu îmi voi pune ochelari de intelectual, cu bibliotecă în spate, nu voi buchisi cuvinte pe care nu le stăpânesc sau nu le inteleg și nu mă voi face de râs să mint că nu particip la ședințele de îndată pe motiv că sunt afacerist ( parcă cel pe care îl atacai, Cazacu, a spus că toate afacerile tale le-ai falimenta, nu ? ) când nici măcar la cele ordinare, anunțate cu 5 zile înainte nu ai timp să arunci o geană pe hârtii, darămite să mai enunți și ipoteze ?!

Ești un impostor clovn care încearcă să prostească lumea care are mai mult de 10 clase.

L-ai făcut mare pe „dușmanul” tău de moarte, Cazacu!

El, acum, râde și își scuipă în sân!

În plin orgasm își promite că va mai cuceri încă alt vârf, mai impunător, știind că cealaltă „opoziție” locală, PNL și PER-ul tău care ar fi putut face diferența pentru oraș sunt doar niște preșuri uzate puse pe un fals persan, pe care calcă și scuipă tot poporul.

Regret să îți spun.

Ești un mincinos, un leneș, încasezi niște bani publici sub formă de indemnizație fără să livrezi nimic înapoi comunității.

Nu ai inițiat oficial nici un proiect de hotărâre în mandatele tale pentru comunitate.

Esti foarte rudimentar, trist, rău, frustrat și singurul tău scop în viață e RFM.

Te-ai făcut din nou de râs cu acest clip. Îl așteptăm pe următorul.

Prietenul tău îți mulțumește. Și prietenii.

Păcat! Ai fi putut fi om.

Să ai sărbători după cum îți e sufletul!” i-a răspuns dur Florin Matei, lui Dorin Sorin David.

1 thought on “Opoziția din Brad și-a făcut seppuku în doar câteva zile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian