Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

PNL Alba, despre ieșirea lui Silviu Ponoran alături de AUR: Ne rămâne regretul că a căzut pradă, sperăm noi, unui impuls de moment

PNL Alba a trimis un comunicat de presă despre ieșirea lui Silviu Ponoran alături de AUR, de zilele trecute: Ne rămâne regretul că a căzut pradă, sperăm noi, unui impuls de moment.

(VIDEO) Primarul PNL din Zlatna a semnat listele AUR pentru demiterea lui Iohannis!

„PNL a fost și va rămâne un partid în care libertatea de opinie e importantă și prezentă de la dezbatere până la decizie. Pentru absolut orice membru! Dar de aici și până la asocierea directă, publică, inclusiv prin semnătură, a unui liberal cu o formațiune ale cărei acțiuni ridică mari semne de întrebare, este cale lungă și denotă o deviere de la verticalitate, mai ales în ochii celor care te cunosc de o viață.

Gestul colegului nostru, primarul din Zlatna, Silviu Ponoran, de a semna pe lista AUR, pentru demiterea președintelui Klaus Iohannnis, reprezintă, înainte de orice, un episod politic absolut nefericit.

Apetitul domnului Ponoran pentru AUR, partid care se joaca de-a demiterea președintelui într-o perioadă în care prioritățile sunt cu totul altele, îl plasează, din păcate, nu într-o „scăpare” de acceptat, cât într-o „ieșire” radicală unilaterală, dincolo de opțiunea colegilor de filială sau de valorile PNL.

Un episod public calculat și provocat de dragul scandalului și diversiunii de pionii locali ai unui partid oportunist și speculant ce s-a folosit de orice prilej pentru a manipula, fără nicio soluție reală pentru români în cea mai grea perioadă pe care o traversează, ca toate țările din lume, România.

Îi respectăm primarului Zlatnei valul de încredere pe care îl are, de câteva mandate, din partea concetățenilor. Îi recunoaștem munca uriașă depusă pentru realizarea atâtor proiecte, despre care chiar și domnului primar ar trebui să-i fie clar că sunt rezultatul implicării și susținerii PNL.

Ne rămâne regretul că a căzut pradă, sperăm noi, unui impuls de moment și a trecut linia atât de bine delimitată care desparte un cetățean cu drept de vot de un politician votat de oameni sub sigla PNL”, au transmis, într-un comunicat, reprezentanții PNL Alba.

Loading

2 thoughts on “PNL Alba, despre ieșirea lui Silviu Ponoran alături de AUR: Ne rămâne regretul că a căzut pradă, sperăm noi, unui impuls de moment

  1. În momentul când vreun membru a criticat partidul, l-ați exclus… cică asta e libertatea de exprimare… „puțin” cenzurata…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *