Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(OPINIE) Mihai Curteanu: Doamna senator Șoșoașcă are posibilitatea de a se muta în Rusia unde îl poate adula cât dorește pe dictatorul de la Kremlin

Trăim momente dificile, momente în care umanitatea în integralitatea ei este pusă la grea încercare de către un individ aflat în fruntea unui stat puternic.

Putin are astăzi grave probleme la ”etajul superior” aspect confirmat în ultima perioadă de către cei care au studii de specialitate și care au analizat comportamentul acestuia dar nu în ultimul rând dovadă stau acțiunile lui și războiul împotriva lumii libere.

Dar se pare că problemele cu care se confruntă marele dictator nu sunt un caz particular fiind regăsite și în rândurile unor politicieni autohtoni.

Zilele trecute am fost șocat și siderat de acțiunile doamnei senator Șosoacă care a fost și ea prezentă la vama unde intrau în țară refugiați dar nu pentru a ajuta ci pentru a face scandal enunțânt în stilu-i caracteristic că, ucrainienii s-au bombardat singuri ca să poată da vina pe Putin.

Noaptea minții, până unde pot sa meargă unii, câtă lipsă de empatie pot  avea?

Sunt întrebări care cu siguranță vor rămâne fără răspuns deoarece astfel de atitudini sunt de domeniul irealui pentru cei care au un minim de empatie.

Mă uitam cum un președinte de stat Zelensky care împreună cu tot Cabinetul erau în stradă pentru a-și apăra țara, mă uitam cum un fost președinte Poroșenco trecut bine de prima tinerețe era în stradă cu arma in mână, mă uitam cum primarul Keivului Vitali Klitschko împreună cu al lui frate Wladimir ambii multimilionari campioni modiali ai sportului cu mănuși erau în stradă cu arma în mână, fotbaliști de top, vedete tv, toți cu arma în mână totul pentru țară și al ei viitor.

Noi o avem pe doamna Șosoacă care urlă din tot sufletul că Putin e cool și bine intenționat.

Ei bine, eu cred că e timpul ca astfel de personaje care din personaje care doar poluează fonic s-au transformat în personaje nocive ar trebui repudiate din viața publică fără echivoc.

Cred că e timpul să realizăm cât de benefică este apartenența noastră la NATO și UE.

Cred că e timpul să taxăm absolut orice fel de comportament care poate să ne arunce într-o groapă a haosului.

Iar doamna senator Șoșoașcă are posibilitatea de a se muta în Rusia unde îl poate adula cât dorește pe dictatorul de la Kremlin cu un singur amendament să se grăbească să îl mai prindă în funcție.

Despre Mihai Curteanu

Este absolvent de drept, analist politic, antreprenor, pasionat de urbanism și de provocările dezvoltării metropolitane.

1 thought on “(OPINIE) Mihai Curteanu: Doamna senator Șoșoașcă are posibilitatea de a se muta în Rusia unde îl poate adula cât dorește pe dictatorul de la Kremlin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian