Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Ilie Bolojan a tunat în Biroul Național al PNL: Trebuie profesionalism și meritocrație, nu politichie!

sursă foto: formula-as.ro

Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, a fost un factor ponderat în confruntarea din vară între fostul lider liberal, Ludovic Orban și aripa Cîțu, coordonată de președintele Klaus Iohannis. Bolojan a refuzat să fie vagon la o locomotivă care era foarte posibil să deraieze și așa s-a și întâmplat: Cîțu a condus PNL doar șase luni.

În aceste zile, în PNL se discută intens despre revenirea lui Bolojan în conducerea PNL în funcția de prim-vicepreședinte, însă în ultimele zile, fostul primar al municipiului Oradea a refuzat să iasă cu o declarație publică.

Dacă în spațiul public, Ilie Bolojan nu a făcut niciun comentariu, intern, nu a tăcut.

„Bolojan a avut un discut dur la ultima ședință a conducerii PNL și a cerut oameni bine pregătiți, profesionalism și mai ales meritocrație la tot ce înseamnă promovare în partid. În sinea lui, nici în acest moment nu este mulțumit de starea partidului, de anumiți așa ziși lideri fără voturi în spate, însă se gândește că dacă nu se implică și el, alături de alți colegi profesioniști, partidul poate să cadă și mai mult în preferințele românilor” ne-a precizat o sursă liberală prezentă la ședință.

Loading

2 thoughts on “Ilie Bolojan a tunat în Biroul Național al PNL: Trebuie profesionalism și meritocrație, nu politichie!

  1. Sînt de acord cu domnul Bolojan,din păcate PNL are acum un presedinte în persoana d-lui Ciucă cara te lasă fără cuvinte…Cum poţi să spui că în Románia nu se produce motorină…e de plîns aşa premier…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *