Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Se anunță controale peste mafia drujbarilor din Vața de Jos – Hălmagiu – Gurahonț – Sebiș – Ineu! Dorm în papuci de casă pădurarii din Țara Zarandului?

Mafia lemnului din Apuseni, inclusiv din zona Țării Zarandului a acționat fără milă față de pădure în ultimii treizeci de ani, hectare întregi de pădure căzând sub drujbele celor care au ales această ocupație, de multe ori practicată ilegal.

Recent, Apuseni Info a semnalat că în această primăvara se vor organiza zeci de controale în zona Munților Apuseni iar informația s-a adeverit. Acum la ochi a fost luată zona Vața de Jos – Hălmagiu – Gurahonț – Sebiș – Ineu, unde pădurarii se pare că au cam dormit în papuci de casă, conform unui oficial guvernamental.

„În ultimele două luni în zonele Bratca-Bulz-Beiuș, Beliș-Măguri-Răcătău și Câmpeni-Albac-Horea au fost organizate sute de controale, însă ritmul pare mai lent în zona Vața de Jos – Hălmagiu – Gurahonț – Sebiș – Ineu. Cu siguranță că această situație este în atenția celor de la Ministerul Mediului, ROMSILVA și Gărzii Forestiere din Hunedoara și Arad. La Vața de Jos, Hălmagiu și Bulzeștii de Sus încă este boierie și curge lapte și miere printre drujbe și copaci doborâți… Poate cei îndrituiți cu atribuții de verificare să-și facă treaba de la A la Z nu de la A la C!” ne-a precizat oficialul guvernamental.

Apuseni Info va continua seria dezvăluirilor și anunțurilor cu privire la acțiuni contra mafiei lemnului. Avertizările noastre privind controalele au fost confirmate în proporție de 100%

Loading

1 thought on “Se anunță controale peste mafia drujbarilor din Vața de Jos – Hălmagiu – Gurahonț – Sebiș – Ineu! Dorm în papuci de casă pădurarii din Țara Zarandului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *