Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Kopenetz Lorand Marton: Am decis dezvoltarea Spitalului Orășenesc din Abrud prin construirea unui corp nou dedicat spitalizării de zi

La ultima ședință a consiliului de administrație al Spitalului Orășenesc din Abrud s-a decis construirea unui corp nou dedicat spitalizării de zi, proiect care se dorește a fi finanțat prin accesarea de fonduri europene.

„Istoria modernă a Abrudului este strâns legată de cea a spitalului. Existența acestuia este rezultatul eforturilor continue ale abrudenilor. De-a lungul istoriei sale de peste un secol, spitalul a asigurat cu succes servicii medicale de calitate întregii zone a Apusenilor. Noblesse oblige!

Asa ca azi nu putem sa nu încercăm sa ne menținem la standardele impuse de înaintașii nostri.

Dorința administrației orasului si implicit al administrației spitalului este modernizarea acestuia astfel încât sa putem asigura cele mai înalte standarde de calitate.

In cadrul ședinței consiliului de administrație de azi s-au abordat mai multe subiecte. Subliniez cateva:

  • analiza stadiului lucrarilor la proiectul de extindere al ambulatoriului
  • implementarea proiectului de extindere rețea gaze medicale, rețea electrica etc. , proiect in valoare de 2 milioane de euro.

Cel mai important insa este ca am decis dezvoltarea spitalului prin construirea unui corp nou dedicat spitalizării de zi, proiect pe care-l dorim finanțat prin accesarea de fonduri europene.

Conducerea orasului prin domnul primar Albu Cristian Alexandru, doamna manager Ionela Anca si Consiliul de administrație, constituie o echipa bine închegată care are capacitatea deja demonstrata de a implementa aceste proiecte si de a dezvolta altele noi.

In planurile de dezvoltare ale urbei nostre spitalul are un rol central. Sa dea Dumenezeu sa fim sanatosi sa putem sa ne împlinim menirea!” a anunțat consilierul local Kopenetz Lorand Marton.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *