Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

EXCLUSIV: Culiță Sterp venea de la cea mai de lux locație din Transilvania „Tarnita Paradise Resort” de pe lacul Tarnița din Apuseni

Miercuri spre joi noaptea, fără voia sa, artistul Culiță Sterp a ajunsă vedetă națională, anumiți formatori de opinie frecându-și degetele pentru traficul pe care-l făcea un subiect monden, provocat de o greșeală umană.

Să fim corecți, că-l placem sau nu pe Sterp, artistul nu a premeditat accidentul, și conform surselor noastre și-a asumat în totalitate vina în fața polițiștilor. Mai mult, în absența punctului său de vedere, vrute și nevrute s-au scris.

Ceea ce Apuseni Info vă oferă în EXCLUSIVITATE este locația de unde Culiță Sterp venea, după o zi grea de filmări la două videoclipuri – cea mai de lux locație din Transilvania „Tarnita Paradise Resort” de pe lacul Tarnița din Apuseni.

„Culiță ni s-a părut un om extrem de modest, smerit, fără aere de vedetă” a declarat un angajat al resortului.

Proprietarul resortului a inaugurat luxosul spațiu în septembrie, în prezența unor apropiați, ulterior, în octombrie, locația fiind gazda unei întâlniri de cinci stele a unor investitori americani dintr-un proiect imobiliar uriaș din Cluj-Napoca. În mod normal, locația nu permitea organizarea unui eveniment pentru filmarea unui videoclip, dar în cazul lui Culiță Sterp, un intermediar a agreat cu oficialii resortului filmarea.

Despre Tarnița Paradise Resort.

Resortul este situat la intrare în frumoasa localitate Mărișel, pe malul Tarniței, accesul fiind excelent de pe DJ107P (DN 1) Gilău – Someşul Rece – Mărişel – DN 1R.

Peisajele dar și vilele sunt de cinci stele și cu siguranță că în 2023, Tarnita Paradise Resort va fi cel puțin perla Clujului în materie de petreceri black tie.

Ce cuprinde resortul ?

• Retreat Villa (5 bedrooms)
• Infinity Villa (7 bedrooms)
• Grandview Villa (13 bedrooms)
• NUDE Pool&Lounge (150 people capacity)
• 5 Mini Villas (1bedroom each)

Pentru rezervări și alte detalii, click aici – Tarnita Paradise Resort.

Pe acest subiect mai puteți citi – Paradisul din Tarnița, cel mai select și modern resort din Apuseni, lângă perla Transilvaniei

Pe acest subiect mai puteți citi – (VIDEO-FOTO) Resortul milionarilor de la Tarnița: Investiție de 5 stele pe malul Tarniței, în Apuseni – Tarnița Paradise Resort

1 thought on “EXCLUSIV: Culiță Sterp venea de la cea mai de lux locație din Transilvania „Tarnita Paradise Resort” de pe lacul Tarnița din Apuseni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *