Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Veste uriașă: Investiția KNAUF la Huedin intră în linie dreaptă! Studiul de fezabilitate și proiectul tehnic al noii fabrici din Huedin au fost finalizate

sursă foto: handelsblatt.com

Veste uriașă dată astăzi de primarul din Huedin, Mircea Moroșan: Investiția KNAUF la Huedin intră în linie dreaptă! Studiul de fezabilitate și proiectul tehnic al noii fabrici din Huedin au fost finalizate.

„Investiția KNAUF la Huedin intră în linie dreaptă!

Dragii mei, întâlnirea de lucru pe care am avut-o cu reprezentanții companiei KNAUF, a fost marcată de vești bune. La această întâlnire au participat dl Janis Kraulis și dl Todor Delovski – directori regionali KNAUF pentru Europa de Est, dna Ștefan Andreea – director financiar pentru România, dna Sumanaru Roxana – director achiziții și logistică pentru România, dl Marinescu Mihai – director de vânzări pe România și dna Vincze Agnes – director fabrică.

Investitorul ne-a informat despre faptul că studiul de fezabilitate și proiectul tehnic al noii fabrici din Huedin au fost finalizate și că urmează să treacă în etapa următoare, selectarea antreprenorului general care va construi fabrica.

Construcția va demara anul viitor.

De asemenea, am discutat despre relația foarte bună pe care compania dorește să o aibă cu administrația publică locală a orașului cât și cu întreaga comunitate.

Sunt optimist că această investiție se va derula conform planificării și că va aduce numeroase beneficii pentru comunitatea noastră” a anunțat primarul din Huedin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian