Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Un brădean care va împlini 100 de ani va fi avansat la gradul de general de brigadă în retragere

Ioan Ciocan, în prezent colonel în rezervă, va împlini 100 de ani în 22 decembrie și va fi avansat la gradul de general de brigadă în retragere.

„Aș vrea să vă informez că, la 1 Decembrie, unul dintre cei șapte veterani de război care au mai rămas în județul Hunedoara, și care pe 22 Decembrie va împlini 100 de ani, este vorba despre domnul colonel în retragere Ciocan Ioan, din Brad, la propunerea pe care am făcut-o noi, cadrele militare în rezervă și în retragere, dar și cei de la veteranii de război din județul Hunedoara, va fi avansat la gradul de general de brigadă în retragere, ca semn de recunoștință pentru ceea ce a făcut în război. Festivitatea de avansare va fi în același timp cu festivitățile care se vor desfășura la Deva, la 1 Decembrie, cu ocazia Zilei Naționale”, a anunțat generalul Vasile Bârea, în plenul Consiliului Județean Hunedoara.

Colonelul în rezervă Ioan Ciocan a fost inginer la mina Barza în perioada comunistă și unul dintre liderii comunității baptiste din Brad, în multe duminici predicând Cuvântul Domnului.

viitorul general, Ioan Ciocan

1 thought on “Un brădean care va împlini 100 de ani va fi avansat la gradul de general de brigadă în retragere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian