Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Cel mai scump burger din lume, de 6.200 de euro, a fost prezentat: Ce conține burgerul?

foto: cluj24.ro

Cel mai scump burger din lume, de 6.200 de euro, care va putea fi achiziționat cu ocazia festivalului de muzică UNTOLD din Cluj-Napoca a fost prezentat sâmbătă: Ce conține burgerul?

Conform Cluj24, burgerul conține: „1 kg de vrăbioară de carne de vită Kobe, 300 de gr chiflă, făcută din maia veche de 300 de ani, adusă din Italia, și apă virgină dintr-un iceberg din Antarctica, fără minerale, adusă din Norvegia, și care este acoperită cu foiță de aur, 200 gr brânză Gruyere Swiss maturată 10 luni, 100 de gr jamon iberico de bellota de cinco jotas, cipolla (ceapă) de Tropea caramelizată, maioneză din ou bio Marans cu demiglace de carne Wagyu Kobe, salată biologică din grădina de legume proprie a restaurantului, ou moale bio de găină araucana, chipsuri din cartofi La Bonnotte DOP, gătiți în untură nobilă de gâscă, trufe locale din Transilvania, caviar Beluga Imperial, salată creață specială”

Mai multe poze și video-uri găsiți aici – VIDEO FOTO. Iată burgerul de 6.200 de euro pregătit la Cluj pentru Untold. Ce ingrediente conține. E cel mai scump din LUME

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *