Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Ovidiu Furdui, la răscruce de partide: A fost înlocuit de la șefia PNL din Crișcior

Deci, ce nu se scrie negru pe alb de 3 săptămâni la jgheaburilii de la Deva e asta: Șăfii liberali de la Crișcior și Pui, adică primarii în funcție, au fost schimbați chirurgical de șefa PNL Hunedoara, Vetuța Stănescu și biroul politic. Și pe tehnică politică bine a făcut conducerea PNL Hunedoara.

Ceea ce aproape tot județul știe, politic, cei doi de multă vreme participau la evenimente și cu PSDiștii și șeful județului Nistor.

La Pui, bătălia în 2024 va fi una interesantă, însă la Crișcior e clar, Ovidiu Furdui va câștiga lejer pentru că adevărat are multe proiecte pentru comună. Un primar performant. Iar hahahaha…. pe Bilă îl face la micul dejun. Degeaba caută PNL sau alte partide variante că Furdui va zdrobi pe oricine. Administrativ e tata lor.

La fel de adevărat este că șefii liberali județeni s-ar fi săturat de „talentele” lui Furdui, ne precizează o sursă: „Furdui era permanent nemulțumit și consideră ca fost mai mereu nedreptățit. Ei chestia asta în zonă doar el o spune. Nu o să auziți la Blăjeni, Bucureșci, Buceș sau Vața de Jos nemulțumirile astea. Așa că dacă tot s-a fotografiat cu PSDiștii a fost scăpat de o responsabilitate politică – șefia PNL Crișcior”.

La prima vedere pare că PNL pierde două fiefuri, însă este pe cale să câștige două orașe din Hunedoara în 2024 – Simeria și Vulcan. Mișcări bune ale președintei Vetuța Stănescu și ale Prefectului Călin Marian.

Va fi spectacol total în 2024. Show

P.S. Pe surse se spune că Furdui „e deja la PSD” însă nu e exclus ca Furdui să candideze de la PNL, pentru că după europarlamentare orice se poate întâmpla.

Loading

1 thought on “Ovidiu Furdui, la răscruce de partide: A fost înlocuit de la șefia PNL din Crișcior

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *