Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Tabita Gliga, soția primarului din Baia Mare, a fost adusă miercuri seara la DNA Cluj

Soacra primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost prinsă în flagrant, miercuri după amiază, la Cluj, în timp ce ar fi intermediat o mită pentru judecătoarea care urma să pronunțe sentința definitivă într-un dosar de corupție pe data de 24 noiembrie la Curtea de Apel Cluj.

Soacra lui Cherecheș a discutat cu mama judecătoarei, pe care o cunoștea, căreia i-ar fi promis o sumă de bani pentru a obtine o condamnare mai blândă pentru ginerele ei.

Cătălin Chereceș s-a lepădat de gestul soacrei lui. Primarul din Baia Mare a vorbit în exclusivitate pentru Antena 3 CNN: „Nu am mai vorbit cu ea de când m-am însurat. De unde să știu că o cunoaște pe mama judecătoarei. Trebuia să-mi spună și mie că o cunoaște. Nu e exclus să fie vreo manevră”

Tot miercuri seară, soția primarului, Tabita Gliga a fost dusă la sediul DNA Cluj cel mai probabil pentru audieri. Mașina acesteia a fost percheziționată de polițiști și procurori.

Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare, va afla în 24 noiembrie dacă va fi condamnat definitiv la închisoare în dosarul lui de luare de mită. Edilul a amânat cât a putut de mult apelul, cauza fiind judecată din aprilie 2022, fără ca până acum să fie dată o sentință finală pe un proces deja judecat.

În prima instanță, Cherecheș a fost condamnat cu executare la cinci ani de închisoare cu executare. Apelul ar fi trebuit să fie o formalitate, dar a fost folosit abit de primar pentru a amâna cât mai mult lucrurile.

Loading

1 thought on “Tabita Gliga, soția primarului din Baia Mare, a fost adusă miercuri seara la DNA Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *