Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Ioan Balea, candidatul Alianței Dreapta Unită, în Mihai Viteazu. Balea: „Îmi doresc să facem din Mihai Viteazu o comună prosperă, cu un grad ridicat de civilizație”

Sâmbătă, 20 aprilie, USR Cluj a lansat candidatul Alianței Dreapta Unită Cluj, dl. Ioan Balea, la primăria comunei Mihai Viteazu. La eveniment au participat liderii USR Cluj, deputații Oana Murariu șI Viorel Băltărețu, și consilierul județean Mihai Iepure.

„Schimbările încep de la nivel național, apoi județean, local. La nivel local se simt cel mai bine schimbările, pentru că una este când schimbi o virgulă dintr-o lege, alta este când se asfaltează o stradă din fața casei. Mai puțin contează partidul, ideologia, și mai mult omul, pentru că nu-i așa, `omul sfințește locul`. La Mihai Viteazu, cea mai bună soluție pentru comunitate este Ioan Balea, un coleg harnic și serios” a declarat în prologul lansării, președintele USR Cluj, deputatul Oana Murariu.

Deputatul Viorel Băltărețu, cel care s-a interesat permanent de podul din Turda de peste Arieș și care duce în DN75, drumul care tranzitează poarta de intrare în Apuseni, comuna Mihai Viteazu, a declarat la rându-i:Am vorbit cu Neluțu despre proiectele comunei, despre pistele de biciclete de pe malurile Arieșului, am vorbit la Apele Române, la ABA Mureș, să vedem cum le putem realiza. Am discutat cu primarul în funcție despre proiectele comunei, la invitația colegului Ioan Balea… în multe cazuri primarul chiar dacă știa problemele, când vorbeam cu el parcă se uita la stele…

Neluțu are energia, onestitatea și îl văd ca pe un om căruia îi pasă de dumneavoastră și are și experiența administrativă din perspectiva de consilier local, pentru a modernizare comuna Mihai Viteazu”.

Consilierul județean Mihai Iepure, prezent la eveniment, a mai luat la pas comuna în acești trei ani și jumătate de mandat și a declarat că echipa de la județ îl susține pe Ioan Balea: „Am fost în Mihai Viteazu cu europarlamentarii USR când erau probleme legate de mediu, când au fost probleme cu Rezervația Naturală Cheile Turzii și drumurile județene din zonă care au rigolele colmatate.

Dl. Balea de fiecare dată când s-a confruntat cu o situație la nivel local a venit către noi și ne-a întrebat cum putem să facem să fie mai bine pentru comunitatea sa. De asta suntem azi aici, să-l susținem, pentru că avem nevoie de oameni buni, ca dumnealui, pentru fiecare comunitate.

Ioan Balea a precizat că își dorește să facă din Mihai Viteazu „o comună prosperă, cu un grad ridicat de civilizație” și a rememorat momentul întâlnirii cu președintele USR, fostul ministrul a transporturilor, Cătălin Drulă: „I-am spus dlui. ministrul Cătălin Drulă că problemele de infrastructură din zonă sunt DN75, autostrada Turda – Aiud, autostrada Turda – Târgu-Mureș și podul de peste Arieș. Era la curent cu toate aceste probleme și mi-a promis că va face tot ce ține de dânsul să se rezolve. În ziua de astăzi toate aceste puncte sunt rezolvate, mulțumită lui Cătălin Drulă și lui Viorel Băltărețu”.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *