Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Alianța Dreapta Unită şi-a prezentat candidaţii la primăria Deva şi preşedinţia Consiliului Judeţean Hunedoara

Alianța Dreapta Unită şi-a prezentat miercuri candidaţii la funcţiile de primar al municipiului Deva şi de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, într-o conferință de presă după ce caravana Alianței Dreapta Unită, formată din cele trei partide USR-PMP-Forța Dreptei, a ajuns în județul Hunedoara, caravană condusă de candidatele pentru Parlamentul European – Cristina Prună și Corina Atanasiu.

„Avem candidaţi în majoritatea UAT-urilor din judeţul Hunedoara, consider că vom face un scor bun. Noi avem oameni pregătiţi, oameni capabili, avem oameni care candidează şi sunt profesionişti în domeniile lor, sunt medici, economişti antreprenori, oameni cu experienţă profesională şi oameni care îşi doresc şi se luptă să fie consilieri sau primari în beneficiul cetăţenilor, nu în beneficiul propriului buzunar sau în beneficiul intereselor de partid. Suntem aici pentru a schimba felul în care se face politică în România şi în judeţul Hunedoara”, a declarat deputatul Pollyanna Hangan.

Robert Muzsic, candidatul din partea Alianței Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean Hunedoara a declarat că își dorește o dezvoltare puternică a județului Hunedoara, prin proiecte integrate într-un plan de dezvoltare al județului pentru următorii 10 ani pe tematici de turism, de sănătate, industrie.

„Ne dorim ca Hunedoara să fie un județ în care copiii, prietenii și rudele noastre să nu mai lucreze în străinătate, să vină înapoi în România, să le oferim o viață decentă, o salarizare la nivelul Uniunii Europene” a mai declarat candidatul ADU Hunedoara la șefia județului.

La nivel de Deva, candidatul USR este consilierul local Lucian Mara, susținut și de PMP:  „Într-adevăr, la Deva, avem doi candidați, pe Lucian, colegul meu, aici prezent, care este candidatul Alianței Dreapta Unită USR -PMP, și mai există un candidat, al celui de-al treilea partid al Alianței Dreapta Unită, al partidului Forța Dreptei, care este Alin Amititeloaie. Nu este absolut nicio problemă. Nu văd de ce este atât de neobișnuit să existe doi candidați, iar cel mai bun să câștige” a declarat Oana Andreea Biriș, președintele USR Hunedoara.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *