Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

AUR Hunedoara bate naționalul și devine organizație de top în partidul lui George Simion! La 11% Barstan își pierdea capul. La 18% e lider național și șef autoritar AUR Hunedoara.

Patru ani de muncă și de trudă, frumos răsplătiți în dimineața zilei de 10 iunie, pentru conducerea AUR Hunedoara și, de ce să nu o spunem pe nume, mai ales pentru nucleul acestei echipe formată din Tiberiu Barstan, Mircea Mincea, Marius Mane și Gabriel Ionașcu. 17-18%, căci încă nu avem datele finale, votul politic la nivelul listei de consilieri județeni, duce organizația din Hunedoara în topul AUR la nivel național.

Multe voci îi cotau pe „dezorganizații” de la AUR Hunedoara undeva la 11-12% însă scorul obținut duminică le dă multora peste nas și cu siguranță frisoane celor din PSD și lui Laurențiu Nistor, căci cu 6-7 consilieri județeni, AUR va hăitui majoritatea PSD din executivul județean (asta dacă PSD își va asigura majoritatea de consilieri 50% plus 1 la redistribuire).

Și primul merit pentru acest succes îl are Tibi Barstan care atunci când a vrut să dispună schimbări, mutări sau execuții le-a făcut uneori cu echipa, alteori asumându-și personal decizia/deciziile. Dacă AUR era la 11% azi capul lui Barstan era cerut de unii și alții din partid. În condițiile unui scor bun la nivel județean, Barstan este legitimat ca unul dintre liderii naționali ai partidului.

Sigur că Barstan și cei trei colegi au avut de stins incendii interne, așa cum e cam în orice organizație județeană dar de luni dimineață, cu adevărat, pe voturi nu pe vorbărie, Barstan a devenit șeful AUR Hunedoara fără drept de a fi contestat.

Loading

1 thought on “AUR Hunedoara bate naționalul și devine organizație de top în partidul lui George Simion! La 11% Barstan își pierdea capul. La 18% e lider național și șef autoritar AUR Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *