Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Costel Moza: Rezultate pertinente la Oradea și în Bihor

Costel Moza: Rezultate pertinente la Oradea și în Bihor

Candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Oradea este mulțumit de rezultatele obținute la alegerile locale din 9 iunie:

Alegerile locale din acest an au adus rezultate semnificative pentru echipa noastră la Oradea și în Bihor. În contextul unei competiții electorale strânse, având în vedere vechimea și experiența competitorilor, scorul obținut de noi poate fi considerat un succes, care ne-a adus la masa deciziilor.

Atât pentru lista de consilieri locali, cât și cea de consilieri județeni, nu erau considerați favoriți pentru a intra în consiliile locale sau județene. Aceste alegeri au marcat o premieră, reușind să obținem câte 2 consilieri în consiliul local Oradea și în cel județean. Le mulțumim orădenilor care au arătat că valorile noastre sunt și valorile lor.

Echipa AUR Bihor a dovedit că, uniți, putem să răsturnăm acea împământenire a partidelor consacrate. Continuăm să luptăm pentru cetățeni, să fim vocea lor în consiliile locale și județene, și să ne dedicăm eforturile pentru a reprezenta interesele comunităților noastre. Modul în care dorim să acționăm în consiliul local și municipal este nu printr-o alianță politică, ci analizând fiecare proiect în parte și impactul pe care acesta îl are asupra bunăstării cetățenilor.

Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut și ne-au oferit încrederea lor. Munca noastră abia începe, iar angajamentul nostru rămâne ferm în slujba cetățenilor”, a declarat Costel Moza, cu ocazia inmânării certificatelor doveditoare de aleși locali.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *