Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Doi tineri din Orăștie au fost reținuți de către polițiștii rutieri pentru infracțiuni rutiere

Doi tineri din Orăștie au fost reținuți de către polițiștii rutieri pentru infracțiuni rutiere

La data de 08 iulie 2024, ora 02:16, un tânăr de 23 ani, din municipiul Orăștie, a fost depistat de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Orăștie, în timp ce conducea un autoturism pe strada 9 Mai, din municipiul Orăștie, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și care în urma testării de către polițiști cu aparatul alcooltest, acesta a indicat o valoare de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost testat cu privire la consumul de substanțe interzise iar în urma testării acestuia de către polițiști cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că, aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 08 iulie 2024, față de conducătorul auto, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca acesta să fie prezentat unității de parchet competente pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *