Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Trei tineri hunedoreni s-au rănit într-un accident rutier din Deva: Viteza bat-o vina era să-i nenorocească!

Trei tineri hunedoreni s-au rănit într-un accident rutier din Deva: Viteza bat-o vina era să-i nenorocească!

La data 08 iulie 2024, ora 22:16, un tânăr de 18 ani din municipiul Hunedoara, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Zarandului din municipiul Deva, din direcția Sântuhalm spre Mintia la sensul giratoriu vis-a-vis de o unitate de alimentație publică, nu ar fi adaptat viteza corespunzătoare la condițiile de mers și a acroșat scuarul care desparte sensul de mers, părăsind partea carosabilă, fiind proiectat peste sensul giratoriu, oprindu-se pe banda de mers .

În autoturismul aflau trei tineri cu vârste cuprinse între 19 și 18 ani, toți din municipiul Hunedoara, județul Hunedoara, care în urma impactului au suferit vătămări corporale ușoare, fiind transportați de către echipajele medicale sosite la fața locului în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat de către polițiști cu aparatul alcooltest și drugtest, care au indicat rezultate negative.         

În cauză, polițiștii au fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *