Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Medicii legiști au stabilit fata ucisă de urs la Bușteni, a murit în urma căzăturii în râpă: Rana provocată de urs nu era letală!

Medicii legiști au stabilit fata ucisă de urs la Bușteni, a murit în urma căzăturii în râpă: Rana provocată de urs nu era letală!

Conform unor surse de la Antena 3 CNN, medicii legiști au determinat, în urma necropsiei, că Diana, fata posibil ucisă de urs la Bușteni, a murit din cauza căderii în prăpastie. Rănile și traumatismele suferite au fost letale, au concluzionat aceștia.

Medicii au afirmat că rana provocată de urs, înainte ca tânăra să cadă în prăpastie, nu era suficient de gravă pentru a-i pune viața în pericol. Moartea a survenit în urma căderii într-o râpă, de la aproximativ 200 de metri înălțime. Diana a suferit multiple traumatisme care au dus la hemoragii interne.

Familia Dianei urmează să se prezinte la serviciul de medicină legală pentru a ridica trupul neînsuflețit și apoi pentru a o înmormânta creștinește. Mama fetei a povestit presei că i-a spus tinerei să nu meargă în drumeție la munte și să fie atentă la pericolele posibile.

Pentru mai multe detalii – Medicii legiști au stabilit că Diana, fata ucisă de urs la Bușteni, a murit în urma căzăturii în râpă

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *