Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

(VIDEO) În adâncul muntelui, între păduri, în liniștea misterioșilor Apuseni din Valea Iadului, se află Glampingul din Remeți

(VIDEO) În adâncul muntelui, între păduri, în liniștea misterioșilor Apuseni din Valea Iadului, se află Glampingul din Remeți

Dincolo de munți și păduri virgine, în liniștea misterioșilor Apuseni, în Valea Iadului, se află Glampingul din Remeți.

„Termenul de glamping este alcătuit din alăturarea cuvintelor glamorous și camping, iar rezultatul este cazarea la cort în condiții de hotel.

Un astfel de glamping se află pe Valea Iadului, în satul Remeti. Transilvania Glamping vă oferă un alt tip de cazare față de cazarea obișnuită. Amplasate pe versant, cele două glampinguri, care poartă numele unor personalități istorice românești, Glampingul lui Horea si Glampingul lui Iancu, oferă o superbă panoramă asupra Văii Iadului care își expune maiestos frumusețile naturale, ochilor care o privesc.

La aceasta experimenta puteți să adăugați un păstrăv la cuptor🐟 cu bulz, o plimbare la frumoasele cascade de pe Valea Iadului sau o plimbare cu bicicleta. Pentru a vă rezerva un loc și a încerca un mod inedit de a vă relaxa vizitați pagina de web” au prezentat Glampingul din Remeți cei de la Bihorul Turistic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *