Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Un bărbat din Nucet s-a înjunghiat cu un cuțit pe o stradă din Ștei: Care a fost motivul?

Un bărbat din Nucet s-a înjunghiat cu un cuțit pe o stradă din Ștei: Care a fost motivul?

Un tânăr din Nucet care s-a înjunghiat cu un cuțit pe o stradă din Ștei, a fost transportat miercuri cu elicopterul SMURD la Unitatea de Primire a Urgențelor a Spitalului Județean din Oradea, bărbatul de 30 de ani fiind conștient și în stare stabilă. 

„La data de 12 iunie, la ora 09.13, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ștei au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, de la o femeie, că, pe o stradă din localitatea Ștei, un bărbat, fost concubin, și-ar fi provocat leziuni, cu un cuțit.

La fața locului, polițiștii au identificat persoana ca fiind un bărbat, de 30 de ani, din localitatea Nucet, județul Bihor, care, în timp ce se afla pe strada Mihai Eminescu din Ștei, pe fondul unor discuții în contradictoriu cu fosta concubină, și-ar fi autoprovocat leziuni la nivelul abdomenului, cu un cuțit.

Acesta a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Ștei continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor producerii evenimentului” au anunțat oficialii poliției Bihor.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *