Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

„UNTOLD trebuie mutat la periferia Clujului” Un antreprenor clujean vrea să negocieze cu organizatorii UNTOLD în Consiliul Local!

„UNTOLD trebuie mutat la periferia Clujului” Un antreprenor clujean vrea să negocieze cu organizatorii UNTOLD în Consiliul Local!

În ultimii ani, mai mulți clujeni s-au declarat nemulțumiți cu privire la zgomotul produs de festivalul UNTOLD iar voci din societatea civilă au semnalat alte derapaje, de exemplu, fostul deputat și activist civic Adrian Dohotaru a semnalat faptul că nu este normal ca accesul într-un parc public să fie interzis.

Antreprenorul clujean Călin Cozma, specializat în industria HoReCa și nu numai, viitor consilier local AUR, a declarat astăzi în conferința de presă a partidului AUR Cluj că festivalul UNTOLD trebuie mutat la periferia Clujului.

„În momentul în care vom fi în Consiliul Local, vom propune o întâlnire cu reprezentanții UNTOLD, îi vom cere domnului primar să o facem împreună și să găsim o soluție pentru a veni în ajutorul confortului clujeanului și da, rămân mai departe la ideea că acest festival trebuie să se desfășoare dar la periferia orașului, nu în centrul Clujuluia precizat Călin Cozma.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *