Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Tiberiu Bârstan: Cum poți să spui că George Simion este agent al rușilor, din moment ce a primit interdicție de a intra în Moldova pentru că desfășoară acțiuni unioniste?

Liderul AUR Hunedoara, Tiberiu Bârstan, după ce a urmărit emisiunea Marius Tucă Show în care invitat a fost profesorul Valentin Stan, în care universitarul a explicat că George Simion nu este agent al rușilor, se întreabă pe bună dreptate: Cum poți să spui că George Simion este agent al rușilor, din moment ce a primit interdicție de a intra în Moldova pentru că desfășoară acțiuni unioniste?

„Dragii mei, vă invit să urmăriți o emisiune excepțională, care spulberă minciunile vehiculate la adresa lui George Simion!

Profesorul Valentin Stan demontează întregul eșafod pregătit de propaganda infectă pentru decredibilizarea AUR și a liderului său.

Manipularea jegoasă de tip securistic, precum că Simion ar fi agent al rușilor este distrusă în această emisiune!

Cum poți să spui că George Simion este agent al rușilor, din moment ce a primit interdicție de a intra în Moldova pentru că DESFĂȘURA ACȚIUNI UNIONISTE, care nu erau pe placul regimului de la Chișinău? Asta se întâmpla în 2009, când Simion era doar un adolescent!!!

Pentru că se luptă pentru drepturile românilor din fostele ținuturi românești a primit interdicție și în Ucraina!!! Acesta este adevărul!!!

Sistemul de propagandă cu toți pionii lui au atins nivelul de sus al patologicului, prin minciunile oribile cu care vor să atace opoziția politică!!!” a declarat Tiberiu Bârstan.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *