Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Accident în Tileagd pe DN1E60: Șoferul ar fi fost drogat, bărbatul acroșat era rupt de beat!

La data de 26 februarie a.c., la ora 18.50, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că, în localitatea Tileagd, județul Bihor, s-a produs un evenimet rutier.

La fața locului, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd, împreună cu polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd au constatat că, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.1, în localitatea Tileagd, județul Bihor, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi acroșat un bărbat de 63 de ani, din Tileagd, care s-ar fi angajat în traversarea părții carosabile prin loc nepermis.

În urma testării bărbatului de 34 de ani, care conducea autoturismul, cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ, însă în urma testării preliminare, cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că acestea nu reprezintă probe în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că pietonul prezenta o concentrație alcoolică de de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se afla sub influența unor substanțe psihoactive, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *