Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Corvinul Hunedoara s-a calificat în finala Cupei României

Performanță uriașă reușită de Corvinul Hunedoara: s-a calificat în finala Cupei României!

În semifinale, formația ardeleană a trecut de FC Voluntari, scor 3-1, într-un meci disputat la Hunedoara.

Golurile Corvinului au fost marcate de Manolache (’20), Neacșa (’61) și Coman (’73). Pentru gruparea ilfoveană a punctat D. Florea (’33).

„Am muncit pentru a atinge acest obiectiv. Pentru unii poate a fost nerealist. Nu a fost simplu. Băieții au depus un efort fantastic. A fost un consum mare mental. Băieții își dădeau seama în ce moment se află. Și-au atins obiectivele prin muncă.

Noi suntem o echipă care a promovat din Liga 3 în Liga 2. Ei sunt jucători legitimați la FC Voluntari. Să dea Dumnezeu să marcăm și în finală. În fotbal se poate întâmpla orice. Nu s-a mai ținut cont la noi de fundaș lateral.

Ne-am meritat locul în finală. Mai avem o lună. E important pentru mine și pentru jucători. Mai avem de jucat într-o finală. Finalele nu se joacă, se câștigă!”, a declarat Florin Maxim, la finalul meciului.

În ultimul act al competiției, Corvinul Hunedoara, club de drept public în acest moment, așa cum este și Steaua București, va juca împotriva învingătoarei din meciul Oțelul Galați – Universitatea Cluj. Această partidă se va dispura joi, de la ora 20:30.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *