Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Oana Biriș: Afaceri bănoase doar pentru camarila de partid. Așa se explică de ce atragerea de investitori nu a fost o prioritate în Hunedoara

Liderul USR Hunedoara consideră că una dintre cauzele pentru care atragerea de investitori nu a fost o prioritate în județ este faptuș că afacerile bănoase din Hunedoara sunt doar pentru camarila de partid. Afirmațiile sunt legate de articolul scris de jurnaliștii de la Gazeta de Dimineață – „Ginerele președintelui CJ Hunedoara și șeful ANAF, ”oameni de succes” într-un județ sărac.

„Afaceri bănoase doar pentru camarila de partid. Un sector privat sănătos este esențial pentru dezvoltarea economiei unui județ, a unei regiuni sau a unei țări.

Comasații obțin însă voturi prin publicul captiv reprezentat de cei care depind de sistemul de stat, fie ei angajați ori firme mufate, care se tem că și-ar pierde locurile de muncă ori beneficiile în cazul în care aceste partide n-ar mai fi la putere.

Credeați că întâmplător cei mai mulți angajați la stat sunt în județul Hunedoara, respectiv 5,5 la mia de locuitori?

Înțelegeți acum de ce atragerea de investitori nu este și nu a fost o prioritate pentru ei? Motivul pentru care suntem un județ sărăcit și depopulat este că îi interesează doar să-și păstreze puterea.

De-asta nu vor reformă administrativ-teritorială, digitalizare, transparență, să investească în educație, să atragă investitori și în general nimic din ce creează noi locuri de muncă bine plătite, ar reduce șomajului și emigrarea.

În 9 iunie, împreună alegem viitorul pentru județul și pentru țara noastră, USR și Alianța Dreapta Unită!” a precizat liderul USR Hunedoara.

Loading

1 thought on “Oana Biriș: Afaceri bănoase doar pentru camarila de partid. Așa se explică de ce atragerea de investitori nu a fost o prioritate în Hunedoara

  1. Tovarășul Nistor are grijă de camarilla de partid…in rest se merge pe schema „toți pe salariul minim”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *