Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Brădeanul Vlad Stanciu, noul vicecampion național la proba de fond (CICLISM), în cadrul Campionatelor Naționale de Șosea

Brădeanul Vlad Stanciu este noul vicecampion național la proba de fond (CICLISM), în cadrul Campionatelor Naționale de Șosea.

„În aceasta săptămână am participat la cea mai importantă competiție din acest sezon, unde s-au adunat cei mai buni cicliști din țară, campionatele naționale.

Prima proba, cea de contratimp a adus un rezultat sub ăsteptările mele, luând doar un loc 5, la 8 secunde de podium, dar ăsta e cicilsmul, fiecare secundă contează.

Am profitat de acel rezultat nemulțumitor, găsindu-mi motivația și am reușit în proba de fond dupa 42 de km de fugă cu medie de 38km/h să ajung pe locul 2, obținând astfel titlul de vicecampion național.

În final, vreau să mulțumesc echipei Carcover Racing Team și domnului Adrian Bocut pentru sprijinul acordat și în mod special celui care mi-a văzut potențialul, m-a sprijinit și a avut mereu încredere în mine, Veres Jancsi!” a anunțat noul vicecampion.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *